Noutăți la început de decembrie – CarPromo.ro

Așa cum vă povesteam în ultima postare, săptămâna aceasta ne-am concentrat pe a începe o relație cu câteva dintre brandurile cu care am dori să colaborăm.

Dincolo de activitatea asta, am continuat să înregistrăm și să validăm noi parteneri (proprietari de mașini) din București și suntem în discuții și cu o serie de firme care operează flote de Uber și Taxify. E potențial mare în zona asta și analizăm ideea unor parteneriate pentru în eventualitatea unor campanii de amploare mai mare.

Ca pont pentru antreprenori la început de drum, lumea a fost destul de receptivă când i-am abordat pe LinkedIn – am trimis mai întâi o invitație personalizată, apoi o serie de mesaje. Cu unii ne-am auzit apoi la telefon sau am schimbat emailuri (avem vreo 5-6 întrebări la care încercăm să obținem un feedback).

O concluzie pe care am desprins-o din discuțiile cu responsabilii de marketing este că nu ar fi nimerit să lansăm prima campanie de test pentru București în decembrie, așa cum ne gândisem inițial. Va trebui, deci, să amânăm acest proiect pentru primăvară, întrucât firmele cu care suntem în discuții ne-au explicat că, din cauza vremii, mașinile se murdăresc foarte repede în această perioadă a anului.

Am înțeles această reticență în a-și asocia brandul cu o mașină care ar arăta cam așa: :))

Sursă foto: Car Detailing Blog.

Din păcate, după 2 zile de condus prin București, cel puțin în perioada asta, cam asta ne așteaptă pe toți. Așadar, decis că e mai bine să amânâm lansarea pentru zile mai însorite.

PS Totuși, am putea lua în calcul și variante ceva mai pozitive. De exemplu, mașina din imaginea de mai jos care a fost decorată de un timișorean și a ajuns subiect de știre la TV prin 2016. 🙂

Sursă foto: România TV.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.